Mnenja strank

Lahko rečem, da mi terapije z Rozalijo in Sašem zelo pomagajo, da lažje razumem sebe in svet v katerem živim. Toplo priporočam vsakemu, ki bi rad našel mir v duši in osebni napredek.

Milena

Rozi in Sašota poznam že kakšno leto in dokaj redno se k njiju zatekam na energijske terapije Infinity Alignment in šamanske delavnice.  Vidim ju kot usklajen team, ki s svojim znanjem in izkušnjami podpirata osebe, ki si želijo pomoči in podpore. Pri obeh sem izkusila Infinity Alignment energijske terapije, za reševanje tako fizičnih kot čustvenih težav, v živo in tudi na daljavo in lahko povem, da oba načina učinkujeta. Terapija v živo je seveda posebno doživetje tudi za stranko, vsaj zame je ponavadi bilo tako. Kar me pri njiju navdušuje je to, da temeljito raziščeta problem in prideta do srža le-tega. Prav tako učinkovite in meni še posebno zanimive so šamanske tehnike, tako individualne kot skupinske.  Jaz osebno ob njiju čutim veliko podporo pri mojem osebnostnem in spiritualnem razvoju. Počasi a vztrajno se osvobajam družinskih vzorcev in prepričanj, čutim večjo lahkotnost in notranji mir, ki sta tako pomembna za soočanje z vsakodnevnimi izzivi. Pot je še dolga, saj se delo na sebi nikoli ne konča. Zlata vredno pa je, če imaš pri tem srčno in sočutno podporo dveh terapevtov kot sta Rozi in Sašo. Hvaležna obema!

Debora
 
Center Rosa deluje v skladu s celostno obravnavo človeka. Sem izjemno zadovoljne z njihovimi obravnavami in seminarji. Odlično.

Milena

V stik z Rozi in Sašom sem prišla čisto po naključju, nato pa me je skozi delavnice in tretmaje spontano vleko naprej. Njune terapije me spodbudijo po razmišljanju izven ustaljenih vzorcev, pomagajo mi do spreminjanja zakoreninjenih prepričanj in k učinkovitejši osebni rasti. Gre za doživetja, ki jih je težko opisati, pač pa jih mora posameznik doživeti na izkustveni ravni. Zelo mi je všeč njun pristop, saj je nevsiljiv, na človeka znata gledati celostno, tako na fizični kot duhovni ravni. Vsaka oseba se razvija s svojim tempom in Rozi ter Sašo znata z veliko mero empatije in izkušenj pravilno usmerjati, svetovati ter iskati potencial, ki ga posameznik ima.

Urša

Leta nazaj nisem verjela v tovrstne obravnave, dokler nisem dosegla dna na telesnem in psihičnem nivoju, pregorela in ugotovila, da v mojem življenju nekaj ni v redu. Dolgo časa sem potrebovala za razumevanje, da moram zadeve spremeniti pri sebi. Med drugim sta mi tudi Rozi in Sašo bila v veliko pomoč. Viša se samozavest, volja, notranja moč, zavedanje, upanje in počutje. Obiščem ju takoj ko začutim in nikdar nisem razočarana. Tovrstne obravnave pomagajo in to se prenaša tudi na ljudi, ki so mi blizu. Skratka toplo priporočam vsem ki se znajdejo v tovrstni stiski.

Tjaša

Center Rosa je pravi naslov za težave in vprašanja na človekovi življenjski poti.

Jani

Ko človek išče samega sebe, svoj višji jaz, pride do veliko razpotij, ko ne ve kaj se dogaja, kako naprej,... Hvala Rozi, hvala Sašo za vajino pomoč na individualnih kot skupinskih delavnicah, ko mi pomagata pri razčiščevanju negativnih vzorcev in dogodkov. Pomagala sta mi ozavestiti in premagati marsikatero zavestno in podzavestno blokado, ki mi je onemogočala narediti korak naprej. Hvala iz ❤.

M.P.

Igra časa in resnice. Časa v resnici ni! Živim v preteklem, sedanjem in prihodnjem casu (to se dogaja vsem nam). Ko živiš v tem trenutku, si sam s seboj nekje v naravi in slišiš petje ptic, začutiš veter na obrazu, šelestenja listja v krošnji drevesa, žuborenje potoka, tok reke in ti postaneš eno z vsem. V tem trenutku začutiš svoje notranje srce, kako zažari in kako se širi navzven, na ves svet. To sem jaz! Hvala vama Sašo in Rozi, da sta mi pomagala odpreti vrata zaznavanja.

A.P.

Masaža, ki sprosti telo in duha. Energija, ki prečisti um in njegovim vsem trem oblikam obudi poslanstvo, če smo nanj morda pozabili. Toplina, ki vleče v objem. Hvala.

Patricija L.