Mnenja strank

"Lahko rečem, da mi obravnave z Rozalijo in Sašem zelo pomagajo, da lažje razumem sebe in svet v katerem živim. Toplo priporočam vsakemu, ki bi rad našel mir v duši in osebni napredek"

Milena

 

"Rozi in Sašota poznam že kakšno leto in dokaj redno se k njiju zatekam na energijske obravnave Infinity Alignment in šamanske delavnice.  Vidim ju kot usklajen team, ki s svojim znanjem in izkušnjami podpirata osebe, ki si želijo pomoči in podpore. Pri obeh sem izkusila Infinity Alignment energijske obravnave, za reševanje tako fizičnih kot čustvenih težav, v živo in tudi na daljavo in lahko povem, da oba načina učinkujeta. Obravnava v živo je seveda posebno doživetje tudi za stranko, vsaj zame je ponavadi bilo tako. Kar me pri njiju navdušuje je to, da temeljito raziščeta problem in prideta do srža le-tega. Prav tako učinkovite in meni še posebno zanimive so šamanske tehnike, tako individualne kot skupinske.  Jaz osebno ob njiju čutim veliko podporo pri mojem osebnostnem in spiritualnem razvoju. Počasi a vztrajno se osvobajam družinskih vzorcev in prepričanj, čutim večjo lahkotnost in notranji mir, ki sta tako pomembna za soočanje z vsakodnevnimi izzivi. Pot je še dolga, saj se delo na sebi nikoli ne konča. Zlata vredno pa je, če imaš pri tem srčno in sočutno podporo dveh terapevtov kot sta Rozi in Sašo. Hvaležna obema!"

Debora
 
 
"Center Rosa deluje v skladu s celostno obravnavo človeka. Sem izjemno zadovoljne z njihovimi obravnavami in seminarji. Odlično."

Milena P.

 

"V stik z Rozi in Sašom sem prišla čisto po naključju, nato pa me je skozi delavnice in tretmaje spontano vleko naprej. Njune obravnavee me spodbudijo po razmišljanju izven ustaljenih vzorcev, pomagajo mi do spreminjanja zakoreninjenih prepričanj in k učinkovitejši osebni rasti. Gre za doživetja, ki jih je težko opisati, pač pa jih mora posameznik doživeti na izkustveni ravni. Zelo mi je všeč njun pristop, saj je nevsiljiv, na človeka znata gledati celostno, tako na fizični kot duhovni ravni. Vsaka oseba se razvija s svojim tempom in Rozi ter Sašo znata z veliko mero empatije in izkušenj pravilno usmerjati, svetovati ter iskati potencial, ki ga posameznik ima."

Urša

 

"Leta nazaj nisem verjela v tovrstne obravnave, dokler nisem dosegla dna na telesnem in psihičnem nivoju, pregorela in ugotovila, da v mojem življenju nekaj ni v redu. Dolgo časa sem potrebovala za razumevanje, da moram zadeve spremeniti pri sebi. Med drugim sta mi tudi Rozi in Sašo bila v veliko pomoč. Viša se samozavest, volja, notranja moč, zavedanje, upanje in počutje. Obiščem ju takoj ko začutim in nikdar nisem razočarana. Tovrstne obravnave pomagajo in to se prenaša tudi na ljudi, ki so mi blizu. Skratka toplo priporočam vsem ki se znajdejo v tovrstni stiski."

Tjaša

 

"Center Rosa je pravi naslov za težave in vprašanja na človekovi življenjski poti."

Jani

 

"Ko človek išče samega sebe, svoj višji jaz, pride do veliko razpotij, ko ne ve kaj se dogaja, kako naprej,... Hvala Rozi, hvala Sašo za vajino pomoč na individualnih kot skupinskih delavnicah, ko mi pomagata pri razčiščevanju negativnih vzorcev in dogodkov. Pomagala sta mi ozavestiti in premagati marsikatero zavestno in podzavestno blokado, ki mi je onemogočala narediti korak naprej. Hvala iz ❤."

M.P.

 

"Igra časa in resnice. Časa v resnici ni! Živim v preteklem, sedanjem in prihodnjem casu (to se dogaja vsem nam). Ko živiš v tem trenutku, si sam s seboj nekje v naravi in slišiš petje ptic, začutiš veter na obrazu, šelestenja listja v krošnji drevesa, žuborenje potoka, tok reke in ti postaneš eno z vsem. V tem trenutku začutiš svoje notranje srce, kako zažari in kako se širi navzven, na ves svet. To sem jaz! Hvala vama Sašo in Rozi, da sta mi pomagala odpreti vrata zaznavanja."

A.P.

 

"Masaža, ki sprosti telo in duha. Energija, ki prečisti um in njegovim vsem trem oblikam obudi poslanstvo, če smo nanj morda pozabili. Toplina, ki vleče v objem. Hvala."

Patricija L.

 

"V trenutkih, ko mi je bilo najtežje pri premagovanju osebnih težav ter posledično izgorelosti in žalosti zaradi njih, sem se vedno obrnila na zelo skladen in povezan par, ki že več let delata na energijskih tretmajih, šamanskih delavnicah, masažah in drugih tehnikah za osebno rast . Sašo in Rozalija Marjanov sta mi s svojimi obravnavami in svetovanjem z raznimi tehnikami vedno stala ob strani in mi zelo pomagala tudi pri težkih odločitvah. Najbolj pa sta mi pomagala v urah, ko je bil oče v zelo slabem zdravstvenem stanju. Bil je ze "v tunelu" na poti v onostranstvo, kot je to sam poimenoval in nismo smeli do njega. Lahko smo le čakali na razrešitev po težki plučni emboliji in pešanju srca. Nekajkrat sta mu naredila obravnavo na daljavo, s katero sta ga energijsko podprla in ob ostali zdravstveni oskrbi je moj oče še vedno živ, spet hodi in nima večjih posledic. Neskončno sem jima hvaležna za vso pomoč in toplo priporočam tako osebne tretmaje, masaže, delavnice za osebno rast, pomoc pri delu na sebi in tudi obravnavo na daljavo, ki so se kako dobrodošle pacientom v bolnišnicah, do katerih je zaradi različnih vzrokov težko priti. Moje izkušnje so izjemno dobre in vam njuno pomoč zelo priporočam."

Majda B.

 

"Začetek nove poti ni nikoli enostaven. Najtežje pa je poiskati pomoč, ko mislimo, da zmoremo vse sami. 
Rozino  pomoč sem prvič poiskala po prvi neuspešni nosečnosti, po mnogih gnojnih anginah in oslabljenem imunskem sistemu. Več kot dvajset let kasneje imam tri otroke, o anginah ne duha, ne sluha, čeprav lahko rečem, da je delo na izboljšanju imunosti tek na dolge proge.
V preteklih letih sem velikokrat potrebovala in vedno našla Rozino pomoč. Sprva (priznam, zelo egoistično) sem jo vedno klicala, ko mi je šlo najbolj za nohte in so se moje težave že nakopičile v konglomerat. Z Rozino oporo sem sčasoma spoznala, da je probleme bolje reševati sproti, saj lažje odkrijemo vzorce, ki nas vodijo izven poti. Tako lahko pravočasno začnemo proces samozdravljenja, da se hitreje in bolj močni spet postavimo na noge. Z velikim veseljem sem v zadnjih letih sprejela tudi Saševo pomoč, saj je odličen terapevt in poslušalec, ki ga odlikujeta velika empatija in jasnost uma. Pa saj drugačen tudi ne more biti...z Rozi sta usklajen team!
Izkušnje z obravnavami pri Rozi in Sašotu so bogate in več kot pozitivne. Hvaležna sem jima ne le za oporo in pomoč v preizkušnjah, ki jih je prineslo življenje, ampak tudi za nesebično delitev znanja in modrosti, ki so obogatile mojo dušo. Skupaj smo uspešno odkrivali vzorce "pridne punčke", ki bi v nasprotnem primeru lahko še veliko prispevali k moji poti v iztrošenost. S strokovno pomočjo in različnimi tehnikami sta nedvomno pripomogla k izboljšanju mojega zdravja in počutja. 
Izjemno učinkovito je bilo tudi obravnavi na daljavo. Čeprav sem nekaj na to temo že prebrala, mi sprva ni bilo jasno, kako proces na daljavo lahko poteka. Pa se je zgodilo ... na sobotno jutro sem potrebovala pomoč zaradi močnih bolečin v hrbtenici. Skupaj smo odkrivali vzorce in z obravnavo na daljavo se je stanje izboljšalo brez protibolečniskih inekcij. Zadnja pozitivna izkušnja je prav tako povezana z obravnavami na daljavo, tokrat zaradi vnetja sečil družinskega člana, ki sta mu Sašo in Rozi v času dopusta v tujini pravočasno pomagala z dvigom energije in ob ostali zdravstveni oskrbi že uspešno okreva.
Torej: če bi radi spremenili svoje zdravje in življenje na bolje, sem prepričana, da vam Rozi in Sašo lahko pomagata.
Prvi korak je že, da si dovolite pomagati.
Ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet na bolje.
Pogumno!"
 
Jana
 
 
"Sašo in Rozi sta topli in sijoči osebi. Z odprtim srcem dajeta svetu svoje znanje in sposobnosti. S svojo podporo odpreta blokade in pomagata, da se osvobodimo svojih strahov in stisk in tako živimo svoje poslanstvo. Srečna sem, da sem ju spoznala in vedno bom hvaležna za pomoč, ki jo nudita moji družini."
 
Staša
 
 
"K Sašu sem prišla po nekem čudnem naključju. Pomagal mi je videti, da si lahko zaupam in da sem močna. Hvala!"
 
Maša
 
 
"Uau! S sinom sva si povedala kaj sva doživela na obravnavi. On je začutil življenje v sebi, večkrat je ponovil, da vidi zdaj vse drugače. Način kako ste mu razložili in izvedli stvari, je zanj sprejemljiv in razumljiv. Hvaležna do neba."
 
D.H.B.