RozalijaP

Rozalija Marjanov je svoje znanje pridobila na študiju na Višji šoli za zdravstvene delavce in s tem pridobila naziv višji fizioterapevt. Po diplomi se je zaposlila v Zdravstvenem domu Nova Gorica na fizioterapiji, kjer je poleg ambulantne fizioterapije vodila skupinske vadbe, delala s pacienti z ankilozantnim spondilitisom, z asmatiki, z mišičnimi distrofiki, izvajala fizioterapijo na domu in fizioterapijo športnikov ... Svoje znanje na področju fizioterapije je več kot dvajset let izpolnjevala z metodami in tehnikami manualne terapije, trigger točk, mehanične diagnostike in terapije, kraniosakralne terapije, Cyriaxa, PNF-ja (proprioceptivne nevrvomuskularne facilitacije), pilatesa ...

Ob fizioterapevtskem delu se je dodatno izobraževala na različnih programih in tečajih naravnih načinov zdravljenja (reiki, tajska masaža, joga, refleksna masaža stopal, Aleksander tehnika, Feldenkrais metoda, psihoterapija telesa, ifa sistem, šamanizem, spiritualna tehnologija, Infinity Alignment, PEAT, zdravilne karte ...).

Od leta 2005 je samostojna podjetnica, ki pri svojem delu združuje pridobljeno znanje in izkušnje v tretmajih, tečajih, svetovanju za osebno rast in vadbah. 

SEDEŽ FIRME

ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.,
Med ogradami 3
5250 Solkan

Davčna številka: 20458444
Matična številka: 3022099000
IBAN: SI56 0444 4011 2792 289, Nova KBM

 

IMG 20191201 194146

Sašo Marjanov je izvajalec metode Infinity Alignment, ki ustvarijo energetsko poravnavo na fizičnem, eteričnem, astralnem, mentalmen in višjih nivojih človekovega življenja. Je tudi izvajalec tradicionalne tajske masaže, ki jo lahko izvaja samostojno ali v kombinaciji z energetskimi ali drugimi metodami (sveče na telesu, masaža stopal, spiritualne tehnike..). Vse izvajane metode so učinkovite pri premagovanju stresa, izgorelosti, pomanjkanju energije, utrujenosti, nespečnosti, depresiji,.... Izvaja tudi svetovanje in podporo pri procesu osebne rasti. Večkrat se ljudje znajdemo v življenjskem stanju s katerim nismo zadovoljni in bi ga radi spremenili. Pa nimamo dovolj poguma, energije ali znanja za tak korak. Skupaj bomo poiskali način, da preidemo k ustvarjalnemu upravljanju s svojim življenjem.

Sašo je končal študij na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani in pridobil naziv univ. dipl. inž. strojništva. Nato je skoraj 30 let deloval v avtomobilski industriji, kjer se je pri svojem vsakodnevnem delu, poleg strokovnega dela, v veliki meri posvečal odnosom, tako med sodelavci, kot poslovnimi partnerji. Spoznal je, da je spodbujanje in aktiviranje pozitivnih kompetenc pri ljudeh, poleg znanja, ključno za doseganje zastavljenih ciljev v življenju. Velik del kariere v industriji je deloval na vodilnih delovnih mestih.

Poleg delovanja v poklicu, za katerega se je izšolal, ga je vse bolj zanimal človek kot celota v vsej svoji unikatnosti. Zato je začel preko osebnih izkušenj raziskovati in se izobraževati tudi na področjih človeškega delovanja, kjer razum vedno ne najde odgovorov. Obiskoval je izobraževanja in delavnice različnih tehnik: Infinity Alignment, IFA, šamanske tehnike, spiritualne tehnike, tajske masaže, Insight in pridobljeno znanje posredoval na delavnicah v sodelovanju z ženo.

V okolju, katerega del je bil dolga leta, je med ljudmi opažal veliko stresa, izgorelosti, občutka izpraznjenosti ali zasičenosti, slabega fizičnega počutja, predvsem pa občutka ujetosti. Ljudje so se velikokrat spraševali, ali so na pravem mestu ob pravem času. Ker je tudi sam šel skozi te življenjske procese z istimi vprašanji, se je odločil zapustiti varno okolje redne službe in se podal na samostojno poslovno pot v sodelovanju s svojo ženo.

Od leta 2019 deluje v ROSA centru za osebno rast in harmonijo telesa, kjer skozi svetovanja in različne tehnike podaja svoje izkušnje, spoznanja in znanje.

"Vsi odgovori o nas so zapisani v nas samih. Le najti jih je potrebno"

SEDEŽ FIRME

ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, SAŠO MARJANOV S.P.,
Med ogradami 3
5250 Solkan

Davčna številka: 79438296
Matična številka: 8559996000
IBAN: SI56 0400 0026 6061 144, Nova KBM