Spiritualna tehnologija

TestŽivorad  Mihajlović  Slavinski – svetovno priznani raziskovalec alternativne psihologije, duhovnosti in ezoterike in avtor številnih knjig in  tehnik kot so PEAT, DP4, ekskalibur, hologramska časovna linija, vrnitev duše, memento... pravi: spiritualna tehnologija je edinstven način osvobajanja od nepotrebnega , neke vrste psihološka liposukcija, v kateri se osvobajamo nezdravega sala sveta, v katerem živimo. Sebi ničesar ne dodajamo, osvobajamo se starega, vse do ravni ko začnemo živeti v integrirani zavesti Enosti. To procesiranje imenujemo spiritualna tehnologija, ker vsebuje skupek psiholoških, čustvenih in duhovnih sistemov, metod, načel in tehnik, kateri cilj sta pomiritev in združitev nasprotij – torej Enost. 

PEAT

PEAT (Primordial Energy Activation and Transcendence) predstavlja eno izmed najučinkovitejših metod alternative psihoterapije. Ta spiritualna tehnologija temelji na prepričanju, da je vzrok za vse čustvene in psihološke težave ter bolezni motnja v človekovem energijskem polju, zato z odpravo te motnje izginejo tudi čustvene in psihične težave. Metoda je primerna tudi za odpravljanje alergij in nevtralizacijo osnovnih polaritet (razdvojenosti) človeka. Proces traja od 15 minut do 2 uri (povprečno 40 minut).

MEMENTO - SPOMIN IN REINTEGRACIJA PRETEKLIH ŽIVLJENJ

Danes obstajajo mnoge metode regresije v pretekla življenja. Memento, fascinantni sistem Slavinskega je resnični preboj na tem področju. S tehniko Memento se neverjetno  hitro vstopi v področja vaših bolečih izkušenj iz davno pozabljenih preteklih življenj ter se omogoči njihovo razumevanje, soočanje ter v sklepni fazi njihova integracija.

Mnogi emocionalni problemi in konflikti z ljudmi iz sedanjega življenja se hitro in učinkovito razrešijo z Mementom. Ne boste le gledali slike iz preteklih življenj kot neki film. Ne, vi boste odkrili vaše pretekle napačne odločitve, ki vplivajo na zdajšnje življenje, da je takšno kakršno je in, kar je najpomembnejše, jih spremenili v pozitivne in spodbujajoče.

Ravno tako boste spoznali, da neki scenariji preteklih življenj niso vaši, ampak tuji: prilepljen duh nekega umrlega človeškega bitja, entitete, ki so skoncentrirana masa mentalnih in emocionalnih energij in izven zemeljska bitja iz alternativnih realnosti. V Mementu se uporablja posebna metoda za njihovo odkrivanje , dojemanje in osvobajanje.

IFA sistem

IFA DIVINACIJA

ifa divinacijaTa odčitek oziroma Ifa divinacija  daje odgovore na vprašanja, kje trenutno smo v življenju, kam bomo prišli, če ničesar ne spremenimo in kaj lahko spremenimo, da bi bil izid našega življenjskega potovanja najboljši. Z divinacijo klient dobi točne podatke o izvoru težave in usmeritvah za njeno rešitev. V nasprotju z drugimi sistemi divinacije Ifa devinacija ni prerokovanje in ni odvisna od posameznikovih preroških sposobnosti. Ifa devinacija temelji na povezavi klienta, božanstva Orunmile (božanstvom znanja in modrosti) in svečenika, ki skozi simbole in moralne kode Odujev interpretira presek posameznikovega trenutnega stanja ter odgovore in rešitve, ki divinirancu pomagajo na nadaljnji poti, ki pa je najbolj odvisna od  klientove discipline in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ifa modrost se je v Yoruba kulturi obdržala vse do današnjih dni in se iz Afrike skozi ustno izročilo svečenikov razširila tudi na Zahod. Ifa divinacijski sistem je bil mednarodno priznan leta 2005, ko ga je na UNESCO uvrstil na seznam svetovne kulturne dediščine. V Slovenijo je modrost ljudstva Yoruba prinesel babalawo Robert Lavtar, PhD, ki ga je leta 2002 v Ifa iniciral 82-letni nigerijski babalawo Balogun Fabunmi.

LIFE READING

life reading

Life reading (Dafa Imori) je Ifa ritual, s katerim spiritualni svečenik (iyanifa ali babalawo) enkrat v življenju (takoj ob rojstvu otroka ali kasneje) s pomočjo originalnih afriških pripomočkov  odčita in aktivira energije usode posameznika v tem življenju. Poleg življenjske energije se odčita in aktivira tudi oriša, osebni varuh – arhetipska energija karakterja. Odločilnega pomena za posameznika je, da razume specifično energijo oriše, ki se bo preko njega manifestirala skozi vse življenje. Številne vzroke neuspeha in neizpolnenja samega sebe lahko najdemo prav v nepoznavanju lastne energije.

Šamanski procesi

HOLOGRAMSKA ČASOVNA LINIJA
Test 2Hologramska časovna linija se uporablja pri odpravljanju posledic neprijetnih dogodkov in različnih situacij, ki lahko izvirajo vse od našega spočetja do danes,  lahko so posledica vzorcev naših prednikov, ki se prenašajo iz roda v rod ali celo naših prejšnjih življenj. Ponovno se vrnemo v travmatični dogodek in doživimo sebe in soudeležence. Vez posameznika s preteklo travmo je ta, da ne želi vedeti, kako so se ostali v tej situaciji počutili. Ko dojamemo lekcijo te travme skozi vse udeležence incidenta, so znanja ločena od travme in se deli človekove duše, ki so bili ujeti v preteklosti, vrnejo k njemu v spremenjeni obliki – kot kvaliteta življenja. Pri tem je pomembno, da je doživljanje notranjega sveta popolnoma unikatno, edinstveno in da ni presojevalca, ki določa ali je notranji svet pravi ali ni.

SKY CYRCLE

Sky circle je skupinska tehnika, kjer dobimo z vključitvijo drugih soudeležencev nepristranski vpogled na različne situacije našega življenja v odnosu do ljudi, ki so povezani z nami (družina, služba, prijateljstvo, partnerstva, ....). Cilj skupinskega srečanja je poiskati vzroke in rešitve na konkretne življenjske neuspehe oziroma težave.

Ostale tehnike

ZDRAVILNE KARTE

Zdravilne karteSkozi zdravilne karte ameriških domorodcev se enkrat v življenju odčita "zemljevid življenja", preko katerega boste pridobili uvid v naravo vaših devetih živalskih duhovnih vodnikov, ki predstavljajo edinstvene talente in potenciale, potrebne za to življenjsko izkušnjo. Ti karakterji živali so vodniki in vaši učitelji ter vas podpirajo v vsakodnevnem življenju na duhovni in zemeljski poti. Predstavljajo kvaliteto, osebno zmožnost, talente in izzive. Z zdravilnimi kartami lahko tudi odčitamo trenutno stanje v posameznikovem življenju na različnih področjih in pri različnih težavah.