Spiritualna tehnologija

TestŽivorad  Mihajlović  Slavinski – svetovno priznani raziskovalec alternativne psihologije, duhovnosti in ezoterike in avtor številnih knjig in  tehnik kot so PEAT, DP4, ekskalibur, hologramska časovna linija, vrnitev duše, memento... pravi: spiritualna tehnologija je edinstven način osvobajanja od nepotrebnega , neke vrste psihološka liposukcija, v kateri se osvobajamo nezdravega sala sveta, v katerem živimo. Sebi ničesar ne dodajamo, osvobajamo se starega, vse do ravni ko začnemo živeti v integrirani zavesti Enosti. To procesiranje imenujemo spiritualna tehnologija, ker vsebuje skupek psiholoških, čustvenih in duhovnih sistemov, metod, načel in tehnik, kateri cilj sta pomiritev in združitev nasprotij – torej Enost. 

PEAT

PEAT (Primordial Energy Activation and Transcendence) predstavlja eno izmed najučinkovitejših metod alternative psihoterapije. Ta spiritualna tehnologija temelji na prepričanju, da je vzrok za vse čustvene in psihološke težave ter bolezni motnja v človekovem energijskem polju, zato z odpravo te motnje izginejo tudi čustvene in psihične težave. Metoda je primerna tudi za odpravljanje alergij in nevtralizacijo osnovnih polaritet (razdvojenosti) človeka. Proces traja od 15 minut do 2 uri (povprečno 40 minut).

MEMENTO - SPOMIN IN REINTEGRACIJA PRETEKLIH ŽIVLJENJ

Danes obstajajo mnoge metode regresije v pretekla življenja. Memento, fascinantni sistem Slavinskega je resnični preboj na tem področju. S tehniko Memento se neverjetno  hitro vstopi v področja vaših bolečih izkušenj iz davno pozabljenih preteklih življenj ter se omogoči njihovo razumevanje, soočanje ter v sklepni fazi njihova integracija.

Mnogi emocionalni problemi in konflikti z ljudmi iz sedanjega življenja se hitro in učinkovito razrešijo z Mementom. Ne boste le gledali slike iz preteklih življenj kot neki film. Ne, vi boste odkrili vaše pretekle napačne odločitve, ki vplivajo na zdajšnje življenje, da je takšno kakršno je in, kar je najpomembnejše, jih spremenili v pozitivne in spodbujajoče.

Ravno tako boste spoznali, da neki scenariji preteklih življenj niso vaši, ampak tuji: prilepljen duh nekega umrlega človeškega bitja, entitete, ki so skoncentrirana masa mentalnih in emocionalnih energij in izven zemeljska bitja iz alternativnih realnosti. V Mementu se uporablja posebna metoda za njihovo odkrivanje , dojemanje in osvobajanje.